Energieadvies

Energie is een van de pijlers van onze huidige welvaart. Willen wij onze welvaart op termijn borgen, dan zullen wij naar slimme energienetten en duurzame bronnen moeten overschakelen.

Reeds in de 80er jaren nam ik deel in de redactie en het bestuur van de Vereniging Duurzame Energie Limburg (Vedel). Deze groep van ca 30 amateurs en professionals bouwden diverse zonnecollectoren, warmtekrachtkoppelingen, warmtepompen en windmolens.


Windenergie

Door mijn bijdrage aan het aerodynamisch testen bij het ECN in 1991, de deelname aan Maatschap de Locht vanaf 2006 en het adviseren bij de bouw van de 5e windmolen in Neer, beschik ik over een goede ervaring en kennis om ook uw initiatief van de grond te krijgen.


Zonne energie

Door het begeleiden van drie succesvolle zonnepanelen-tenderds voor Leudalenergie, beschik ik over een goede ervaring en kennis om ook uw initiatief van de grond te krijgen.

Initiëring en begeleiding van participatieprojecten op het gebied van tuinieren en reductie


energiekosten

Door mijn ervaring als bestuurder bij de vereniging Voor Ecologisch leven en Tuinieren en als beleidsmedewerker bij de Milieufederatie krijg ik ook uw initiatief van de grond.


Energiecoach 

Voor coöperatie Leudal Energie heb ik een 30 tal energie-audits uitgevoerd en huiseigenaren begeleid naar een energiezuinig leven door het toepassen energiemaatregelen in de woning.Terug

ECOpassie Bureau voor duurzaam bouwadvies en werk in uitvoering